Lissabon | The Phone

The Phone is een adembenemend stadsspel waarbij spanning en sensatie hoogtij vieren! Deze incentive is erg uniek, aangezien dit spel nu ook in Lissabon te spelen is! U wordt dus als team de hoofdstad van Portugal ingestuurd en u moet daar allerlei raadselachtige opdrachten uitvoeren om het eindpunt op tijd te halen.

Maar let op, u wordt de stad ingestuurd met alleen een mobiele telefoon en een a4 met daarop een paar instructies! Via deze mobiel verloopt alle communicatie en u krijgt zo dus ook de spannende opdrachten doorgespeeld. U kunt achter de antwoorden komen door op zoek te gaan in het prachtige centrum van Lissabon! Vraag goed beantwoord? Dan zal de duistere opdrachtgever contact met u opnemen en een aanwijzing geven.

Het is belangrijk dat u al deze aanwijzingen krijgt, aangezien deze aanwijzingen de route naar het mysterieuze eindpunt aangeven. Dus zorg dat u de vragen goed beantwoord!  Bij het eindpunt staat de duistere opdrachtgever op u te wachten en het doel is om hem of haar zo snel mogelijk te vinden! U kunt dus tijdens dit spel vol actie, spanning en avontuur genieten van één van de mooiste steden van Portugal! Dit is dus een unieke combinatie als incentive! Ga ervoor en vindt de duistere opdrachtgever als eerste tijdens The Phone in Lissabon!

Details

Prijzen

Op aanvraag    
Duur: 3 uur Kenmerken
 
Offerte aanvragen

Gerelateerde incentives