Londen | Crazy 88

Tijdens dit stadsspel kunt u Londen op een originele manier beter leren kennen. In de stad moet u verschillende doldwaze opdrachten uitvoeren. De één is nog absurder en gekker dan de ander. Dit zorgt voor hilarische momenten die u nooit meer zal vergeten.

Loopt u geblinddoekt achteruit op het Trafalgar Plein? Bedelt u een euro van een zwerver in het Hyde Park? Of doet u samen met uw team een gechoreografeerde dans voor het Buckingham Palace? De opdrachten worden ook op camera vastgelegd. Er is dus altijd bewijsmateriaal! Voor elk goed uitgevoerde opdracht verdient u punten. De groep die aan het einde van het spel de meeste punten heeft verdient zal tot winnaar gekroond worden. Maar let op! U moet ook op tijd aankomen bij de eindlocatie, anders zijn uw punten niet geldig. 

Naast het uitvoeren van de hilarische opdrachten komt u langs de prachtigste plekken van Londen. Deze actieve dag zorgt voor teambuilding en hilarische taferelen. Wilt u winnen? Toon dan samen met uw team veel lef, originaliteit en teamwork

Details

Prijzen

Op aanvraag    
Duur: 3 uur Kenmerken
 
Offerte aanvragen

Gerelateerde incentives

City Games in Londen Op aanvraag Londen | The Mole Vanaf € 199,00 p.p. excl. BTW Istanbul | Crazy 88 Op aanvraag