Barcelona | Cultuur snuiven

Barcelona is met invloeden van de grote kunstenaar Gaudi en het modernisme een kunstwerk op zich. Daarnaast is de stad rijk aan ruim vijftig musea, met werken die uiteenlopen van de geschiedenis van Barcelona tot hedendaagse kunst.

Uitgebreide informatie:

Dag 1
U wordt aan het eind van de middag op de luchthaven van Barcelona welkom geheten. Per transfer vertrekt u naar het hotel in het centrum waar u zult inchecken en tijd heeft om u op te frissen.

‘s Middags gaat u wandelend naar de oude haven Port Vell, waar een catamaran klaar ligt. Een heerlijk ontspannende boottocht en genieten van de zilte zeelucht. Tijdens deze boottrip wordt er een lichte lunch genuttigd.

Het diner vindt plaats in restaurant Mondo. Dit spectaculaire restaurant heeft een terras met één van de mooiste uitzichten over de oude haven. Mondo gebruikt verse zeevruchten uit Galicia, die door de grootste chef-kok Ever Cubilla tot unieke gerechten worden omgetoverd. De uitgebreide wijnkaart biedt u de keuze uit ruim honderd nationale en internationale kwaliteitswijnen. Deze locatie wordt na afsluiting van het diner een swingende bar.

Dag 2
Na het ontbijt in het hotel gaan we de werken van Barcelona’s meest invloedrijke kunstenaar bekijken; Gaudi. Door middel van een fietstour ontdekken we de juweeltjes van Barcelona. Park Güell, de Sagrada Familie en de Paseo de Gracia, waar twee van Gaudi's meest interessante gebouwen liggen: de Pedrera en Casa Batlló. De tour eindigt in restaurant La Gavina waar een heerlijke Spaanse lunch genuttigd  wordt.

Na de lunch heeft u een paar uurtjes om vrij te besteden.

Voor het diner begeven we ons naar het hartje van de gotische wijk, vlakbij de Port Vell en het sfeervolle Placa Reial. Hier gaan we eten bij restaurant Limbo. Pas geopend in 2003 met een moderne inrichting; licht en donker hout. Het is een mix van oud en nieuw met vele intieme hoekjes. Na afloop wordt de groep per bus terug naar het hotel gebracht of kan men de avond voortzetten bij één van de vele trendy clubs die Barcelona rijk is.

Dag 3
GoCar is een nieuwe opwindende manier om de stad te ontdekken. Na het ontbijt leidt de tweepersoons GoCar u via een GPS-systeem door de stad en vertelt u alles over de bezienswaardigheden die onderweg verschijnen.

Aansluitend staat er een transfer naar het hotel ingepland, waar de koffers worden afgehaald en daarna vertrekt u richting de luchthaven voor de terugvlucht naar Nederland.

 

Offerte op maat

Natuurlijk is het ook mogelijk om aan de hand van uw eigen ideeën of specifieke wensen een prachtig programma op maat voor u te maken. Tijdens een brainstorm met één van onze enthousiaste medewerkers bespreken wij graag de mogelijkheden.

Neemt u gerust contact met ons op!

Details

Prijzen vanaf: € 493,00 p.p. (excl. BTW)
Bij deelname vanaf 20 pers. € 493,00 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 10 t/m 19 pers. € 546,00 p.p. excl. BTW

 

Inclusief:
• Reisbegeleiding
• Hotelovernachtingen 4 sterren hotel
• Transfers
• Tours en activiteiten genoemd in dit programma
• Vermelde lunches en diners 

 

 Exclusief:
• Vlucht*
• Eventueel genoemde presentjes 

* Indien gewenst kunnen wij ook de vlucht voor u opnemen in het arrangement 

BTW informatie

Duur: 3 dagen Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde incentives

Barcelona | Mes que un Club Vanaf € 519,00 p.p. excl. BTW Valencia | Zoveel te doen! Vanaf € 439,00 p.p. excl. BTW Madrid | Cultuur y mas Vanaf € 479,00 p.p. excl. BTW