Barcelona | GPS Game

Samen met uw team moet u de weg terug vinden in Barcelona. U wordt op pad gestuurd met een GPS tracker, digitaal kompas ter grootte van een mobieltje, die u de richting aangeeft op het moment dat u van start gaat. De GPS ontvangt satellietsignalen die exact kunnen doorgeven waar je bent en waar je heen wilt. De teams moeten dus zelf de weg vinden van de Kathedraal de Santa Eulàlia naar het Park Güell. Volgt u braaf de route van de GPS tracker of gaat u toch voor een sluiproute?

Op weg naar het einddoel krijgt u bij elke punt een vraag. Bij een goed antwoord kunt u doorlopen naar het volgende punt. Tijdens uw tocht komt u langs de prachtigste plekken en historische monumenten van Barcelona.

Laat u zich niet afleiden door al het moois wat de stad Barcelona te bieden heeft, want dit spel gaat ook op tijd! Gaat het u lukken om eerder bij het eindpunt aan te komen dan uw tegenstanders? We gaan het beleven met de GPS Game in Barcelona.

Details

Prijzen

Op aanvraag    
Duur: 3 uur Kenmerken
 
Offerte aanvragen

Gerelateerde incentives

Barcelona | Cultuur snuiven Vanaf € 493,00 p.p. excl. BTW Barcelona | Crazy 88 Op aanvraag Berlijn | GPS Game Op aanvraag