Milaan | Milano!

Het Milanese leven staat bekend om de luxe van la viva Italiana! Het is natuurlijk de hoofdstad van designo, de Alta Moda en concurreert met grote steden als Parijs en New York. In Milaan laat Italië zich van haar meest stijlvolle kant zien. Het is een prachtige stad waarin authentieke elementen en culturele bezienswaardigheden gecombineerd worden met design en trends. Met andere woorden wat u ook zoekt; Milaan heeft het!

Uitgebreide informatie:

Dag 1

Ochtend
In de ochtend vliegt binnen twee uur comfortabel van Amsterdam naar Malpensa, de luchthaven van Milaan. Daar staat uw hostess u op te wachten voor een heerlijk weekend in Milaan.
U rijdt eerst naar uw hotel waar u zich even kunt opfrissen voor de rest van de dag. In de kamer leggen we een prachtig fotoboek van de stad voor u klaar.

Middag
Vanmiddag lunchen we bij mozarella-bar Obika. Zoals de naam al doet vermoeden is in elk gerecht het product mozzarella verwerkt. Ook leuk is het hippe publiek uit de wijk Brera wat hier dagelijks te vinden is.

Daarna gaat u samen met uw Nederlandstalige gids naar de tram! Vandaag leert u op een wel heel bijzondere wijze de stad kennen. Bij de dichtstbijzijnde tramhalte stapt u op een antieke tram waarmee u gedurende twee uur de stad verkent. De rit krijgt nog meer charme na het serveren van een aperitief. De tour eindigt bij uw restaurant voor vanavond.

Avond
Het diner wordt geserveerd in Restaurant Bice, een authentiek restaurant waar u heerlijk gaat eten! Oma Bice is het restaurant gestart, nu zorgen de kleinkinderen dat u een geweldige maaltijd krijgt. Door het brede aanbod aan gerechten is er keuze voor iedereen!

Daarna gaat u op eigen gelegenheid terug naar het hotel voor uw velverdiende nachtrust.

Dag 2

Ochtend
De dag begint met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Daarna bent u klaar voor het programma van vandaag!

In de ochtend gaat u op pad met uw Nederlandse gids en brengt u een bezoek aan de Dom. In deze wijk van de stad bevinden zich de Dom, de galleria en het bekende Scala. Teatro alla Scala in Milaan is meer dan een bezoek waard. U waant zich hier in de vervlogen tijden van de Italiaanse opera! Dit imposante theater behoort tot de grootste podia ter wereld en heeft een ongekend goede akoestiek.

Middag
Het programma eindigt bij Restaurant Portnoy waar een kopje koffie en verse broodjes voor u klaar staan. Milaan heeft honderden kleine koffiehuisjes. Portnoy is vooral populair bij het wat jongere publiek. Prima plek om even bij te komen!

De middag is ter vrije besteding. (Indien gewenst kunnen we natuurlijk ook een programma voor u samenstellen).

Avond
's Avonds geniet u van een goed diner in een uitstekend restaurant. Voor vanavond hebben we Restaurant Officina 12 voor u uitgekozen. Dit restaurant biedt vele traditionele en regionale gerechten. U heeft keus uit een breed aanbod van filets, vlees en alternatieve salades. De prachtig hoge plafonds, het gedimde licht en de lange bar zorgen voor een intieme sfeer.
De bijbehorende American Bar heeft een groot aanbod van wijnen en internationale cocktails. Prima plek om gezellig na te borrelen!
Uiteraard kunt u ook kiezen voor een mooie muziekvoorstelling in het wereldberoemde Scala.

Vervolgens gaat u op eigen gelegenheid terug naar uw hotel voor uw laatste nacht in Milaan.

Dag 3

Voordat u weer naar de luchthaven vertrekt gaat u nog even een trip maken naar een bestemming buiten de stad. U brengt een bezoek aan Lago Maggiore. U bezoekt het visserseilandje waar u tevens een heerlijke lunch krijgt. Een perfecte locatie als afsluiter van uw verblijf in Italië. Aansluitend brengt de touringcar u naar de luchthaven waar vroeg in de avond uw rechtstreekse vlucht terug naar Nederland vertrekt.

Einde van een heerlijk weekend!

 

Offerte op maat

Natuurlijk is het ook mogelijk om aan de hand van uw eigen ideeën of specifieke wensen een prachtig programma op maat voor u te maken. Tijdens een brainstorm met één van onze enthousiaste medewerkers bespreken wij graag de mogelijkheden.

Neemt u gerust contact met ons op!

Details

Prijzen vanaf: € 489,00 p.p. (excl. BTW)
Bij deelname vanaf 20 pers. € 532,00 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 10 t/m 19 pers. € 489,00 p.p. excl. BTW

 

Inclusief:
• Reisbegeleiding
• Hotelovernachtingen 4 sterren hotel 
• Transfers
• Tours en activiteiten genoemd in dit programma
• Vermelde lunches en diners 

 

 Exclusief:
• Vlucht*
• Eventueel genoemde presentjes 

* Indien gewenst kunnen wij ook de vlucht voor u opnemen in het arrangement 

BTW informatie

Duur: 3 dagen Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde incentives

Milaan | Chi è la Talpa Vanaf € 312,00 p.p. excl. BTW Milaan | Milanese Mol Vanaf € 492,00 p.p. excl. BTW Milaan - La Dolce Vita Vanaf € 770,00 p.p. excl. BTW