Barcelona | City Game

Het perfecte uitje om uw collega’s en/of vrienden èn de prachtige stad Barcelona beter te leren kennen. Speel het spannende ‘Ontdek de Mol?’ door de straten van het centrum en kom tot verbluffend nieuwe ontdekkingen!

Uitgebreide informatie:

Dag 1
In de ochtend vliegt u comfortabel van Amsterdam naar de luchthaven van Barcelona. Bij aankomst op de luchthaven Schiphol begint gelijk het spel “Ontdek de Mol”! Wie ken het programma “Ontdek de Mol” niet? Vandaag gaat u dit spel zelf spelen in Barcelona! Een spannend en actief stadsspel dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee.
Een hevige strijd barst los, maar hoe kunt u deze strijd winnen als er een mol in uw team zit? De vooraf geselecteerde mollen zijn ingelicht per brief, e-mail of sms. Ze weten exact hoe ze u moeten saboteren. Tweemaal krijgt u de kans om de mol binnen uw groep te ontmaskeren.

Het is de ultieme uitdaging met uiteindelijk een verrassende prijsuitreiking en een diner in het bekende restaurant CDLC, de Carpe Diem Lounge Club. Dit restaurant is geopend in 2003 en is gelegen in de Puerto Olimpico, pal aan het strand van Barcelona. Overdag en ‘s avonds kan hier heerlijk geluncht cq. gedineerd worden en rond een uur of elf ‘s avonds tovert CDLC om in een hippe nachtclub. De Oppermol neemt nog eenmaal een mollentest af. Valt de Mol hier door de mand? Het spel zal met een verrassende prijsuitreiking worden afgesloten. Terwijl u geniet van het diner, zullen de Mollen met liefde vertellen hoe ze iedereen om de tuin hebben geleid.

Dag 2

In de vrije ochtend kunt u zelf genieten van de binnenstad van Barcelona.

In de middag verzamelt u bij het hotel en vertrekken we richting de luchthaven van Barcelona voor onze reis terug naar Nederland.

 

Offerte op maat

Natuurlijk is het ook mogelijk om aan de hand van uw eigen ideeën of specifieke wensen een prachtig programma op maat voor u te maken. Tijdens een brainstorm met één van onze enthousiaste medewerkers bespreken wij graag de mogelijkheden.

Neemt u gerust contact met ons op!

Details

Prijzen vanaf: € 310,00 p.p. (excl. BTW)
Bij deelname vanaf 20 pers. € 310,00 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 10 t/m 19 pers. € 388,00 p.p. excl. BTW

 

Inclusief:
• Reisbegeleiding
• Hotelovernachtingen 4 sterren hotel
• Transfers
• Tours en activiteiten genoemd in dit programma
• Vermelde lunches en diners 

 

 Exclusief:
• Vlucht*
• Eventueel genoemde presentjes 

* Indien gewenst kunnen wij ook de vlucht voor u opnemen in het arrangement 

BTW informatie

Duur: 2 dagen Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde incentives

Barcelona | Mes que un Club Vanaf € 519,00 p.p. excl. BTW Barcelona | Cultuur snuiven Vanaf € 493,00 p.p. excl. BTW Barcelona | Teambuilding in Barcelona Vanaf € 413,00 p.p. excl. BTW