Berlijn | Der Mol!

Hoe kunt u deze prachtige stad beter leren kennen met het doldwaze stadspel "Ontdek de Mol?" Dit weekend gaat u ontdekken op wie u kunt bouwen en op wie niet! Berlijn is één van de hipste Europese steden! Hier gaat historisch erfgoed hand in hand met moderne architectuur. In geen enkele andere stad is het contrast tussen het verleden en heden zó indrukwekkend als in de Duitse hoofdstad. Maar niet alleen de Berlijnse cultuur is indrukwekkend. Het uitgebreide aanbod van winkels, de wereldkeuken, hippe clubs en betoverende parken maken Berlijn tot een onvermoeibare metropool!

Uitgebreide informatie:

Dag 1

Ochtend
U verzamelt op het station voor de treinrit naar Berlijn. Met InterCity Berlijn rijdt u vanaf Schiphol rechtstreeks naar het centrum van Berlijn. In ongeveer zes uur bent u midden in deze prachtige Duitse hoofdstad!

Bij aankomst op het station in Berlijn begint gelijk het spel “Ontdek de Mol”! Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee.

“Ontdek de Mol” is een spannend en actief stadsspel dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Het bedrijfsuitje om uw collega's echt te leren kennen! Een hevige strijd barst los, maar hoe kunt u deze strijd winnen als er een Mol in uw team zit. De vooraf geselecteerde Mollen zijn ingelicht per brief, e-mail en sms. Ze weten exact hoe ze u moeten saboteren! Tweemaal krijgt u de komende 24 uur de kans om de Mol binnen uw groep te ontmaskeren.

Avond
Voor vanavond hebben wij voor u gereserveerd bij W-Imbiss. W-Imbiss is een bijzondere plek in Prenzlauer Berg. Het is het thuis van Gordon-W, een artiest die van uw avondje eten een ware happening weet te maken! Naast restaurant omvat het complex ook een club! Zeker weten dat de voeten nog even van de vloer ga na het diner!
Daarna gaat u op eigen gelegenheid terug naar het hotel voor uw eerste welverdiende nachtrust in Berlijn.

Dag 2

Ochtend
De dag begint met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Daarna bent u klaar voor het programma van vandaag! Het spel gaat gewoon verder…..

Na een zinderende ochtend verzamelen beide groepen bij Weilands Wellfood. Weilands Wellfood is een eetcafé dat bekend staat om haar overheerlijke gezonde maaltijden. Weightwatcher of niet, er is altijd wat lekkers voor u bij! Geniet van heerlijke salades, vers volkorenbrood, wokschotels en sandwiches, allen met een hoog vitaminegehalte, laag vetgehalte en zonder toegevoegde smaakversterkers. In de zomer is het grote buitenterras aan de kunstvijver de place to be.

Tot slot neemt de Oppermol nog eenmaal een mollentest af. Valt de Mol hier door de mand? Het stadsspel zal met een verrassende prijsuitreiking worden afgesloten. Daar zullen de Mollen met liefde vertellen hoe ze iedereen om de tuin hebben geleid!

Middag

Vanmiddag gaan we deze prachtige stad per fiets verkennen!
Tijdens deze tocht bezoekt u de bekende gebouwen van deze stad. Bijvoorbeeld de Brandenburger Tor; één van de belangrijkste gebouwen in Berlijn. Dit gebouw staat aan het eind van Unter den Linden, een van de mooiste straten van Berlijn, en vormde een deel van de Berlijnse muur.
U gaat verder naar de Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche en u bezoekt het Alexanderplatz. Alexanderplatz was vroeger het belangrijkste plein van Oost-Berlijn. We sluiten de ochtend af met een bezoek aan de Reichstag. In dit enorme gebouw kwam het Duitse parlement samen. Heden ten dage is de Reichstag een symbool voor het moderne Berlijn.

Op het einde van de middag gaat u richting uw hotel waar u zich kunt opfrissen voor het avond programma.

Avond
Wilt u een keer superhip en exclusief uit eten, dan mag Shiro I Shiro niet op uw lijstje ontbreken. Het interieur in dit restaurant is speciaal ontworpen en laat stromingen uit Europa en Azië samenkomen. De creatieve wereldgerechten zijn al net zo vernieuwend en bijzonder te noemen! Keukenstijlen worden naar hartenlust op doeltreffende wijze gecombineerd en dat levert een exclusieve en bijzondere dinerervaring op.

Daarna gaat u op eigen gelegenheid terug naar het hotel voor uw laatste welverdiende nachtrust in Berlijn.

Dag 3

Na een laatste nacht in Berlijn kan iedereen even uitslapen en gebruik maken van het ontbijtbuffet. Vervolgens brengt de bus u weer naar het station van Berlijn voor de treinrit terug naar Nederland.

Einde van een heerlijk weekend!

 

Offerte op maat

Natuurlijk is het ook mogelijk om aan de hand van uw eigen ideeën of specifieke wensen een prachtig programma op maat voor u te maken. Tijdens een brainstorm met één van onze enthousiaste medewerkers bespreken wij graag de mogelijkheden.

Neemt u gerust contact met ons op!

Details

Prijzen vanaf: € 474,00 p.p. (excl. BTW)
Bij deelname vanaf 20 pers. € 474,00 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 10 t/m 19 pers. € 539,00 p.p. excl. BTW

 

Inclusief:
• Reisbegeleiding
• Hotelovernachtingen 4 sterren hotel 
• Transfers
• Tours en activiteiten genoemd in dit programma
• Vermelde lunches en diners 

 

 Exclusief:
• Treinreis*
• Eventueel genoemde presentjes 

* Indien gewenst kunnen wij ook de treinreis of een vlucht voor u opnemen in het arrangement 

BTW informatie

Duur: 3 dagen Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde incentives

Londen | The Mole Vanaf € 199,00 p.p. excl. BTW Boedapest | Hongaarse Mol Vanaf € 304,00 p.p. excl. BTW Valencia | Spaanse Mollen Vanaf € 430,00 p.p. excl. BTW