Boedapest | Hongaarse Mol

Wie kent het geweldige programma Ontdek de Mol niet? Wat vindt u ervan dit spectaculaire spel in de setting van Boedapest te spelen?
Er is genoeg te beleven in deze prachtige stad Boedapest, aan de mooie rivier de Donau. De stad bestaat feitelijk uit twee steden; het elegante, historische Boeda en het moderne, bruisende Pest. Samen vormen ze een onorthodoxe mix van oud en nieuw, met prachtige musea en bezienswaardigheden, trendy restaurants, een interessante cultuur en een bruisend uitgaansleven.
Kortom, Boedapest een bijzonder interessante stad voor een paar boeiende dagen weg!

Uitgebreide informatie:

Dag 1

In de ochtend vliegt u comfortabel van Amsterdam naar Boedapest. Daar staat uw hostess u op te wachten voor een heerlijk weekend in Boedapest.
U rijdt eerst naar uw vier sterren hotel waar u zich even kunt opfrissen en voorbereiden op het spel “Ontdek de Mol”! Dit stadsspel gaat u zelf spelen, nota bene in Boedapest!

Een spannend en actief stadsspel dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Het bedrijfsuitje om uw collega's echt te leren kennen! Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee.
Een hevige strijd barst los, maar hoe kunt u deze strijd winnen als er een Mol in uw team zit. De vooraf geselecteerde Mollen zijn ingelicht per brief, e-mail en sms. Ze weten exact hoe ze u moeten saboteren! Tweemaal krijgt u de kans om de Mol binnen uw groep te ontmaskeren.

Het is de ultieme uitdaging met uiteindelijk een verrassende prijsuitreiking en een diner in Bootrestaurant Spoon. Dit restaurant ligt in hartje Boedapest, aan de kade, niet ver van de fameuze kettingbrug. Dit is de hotspot van Boedapest! De fantastische inrichting, in combinatie met het uitzicht over de rivier de Donau, maakt Spoon fenomenaal! Ook op gastronomisch gebied is het hier genieten. Daarna brengt de gids u terug naar het hotel voor uw eerste welverdiende nachtrust in Boedapest.

Dag 2

Natuurlijk begint de dag met een heerlijk ontbijt. Voordat u naar de luchthaven vertrekt rijden we eerst naar Gödöllo.

In dit plaatsje staat het bekende Paleis van Sissi, het grootste kasteel van Hongarije. Dit barokke paleis is een ontwerp van Andras Mayerhoffer, gebouwd in opdracht van de flamboyante aristocraat  Antal Grassalkovich. Met de dood van Graaf Antal Grassalkovich stierf de mannelijke lijn van de Familie uit en het paleis raakte in verval. In 1867 kocht de overheid het paleis en gaf het  cadeau aan Frans-Jozef en zijn vrouw Elisabeth (Sissi). Doordat het paleis de afgelopen jaren grondig is gerestaureerd, ziet het er weer uit als de bonbondoos die de koningin zo dierbaar was.
U krijgt een rondleiding over het landgoed en op het einde van de rondleiding lopen we langs de fotostudio. Hier kiest u een mooie jurk of oud pak uit en waant u zich in vroegere tijden, als een prins of prinses in de sfeer van Sissi! Natuurlijk wordt dit op de foto vastgelegd. Een erg mooi souvenir van een mooie tijd uit de Hongaarse geschiedenis en aandenken aan het mooie kasteel en heerlijk weekend!

Aansluitend brengt de touringcar u naar de luchthaven waar uw rechtstreekse vlucht terug naar Nederland vertrekt.

Einde van een heerlijk weekend!

 

Offerte op maat

Natuurlijk is het ook mogelijk om aan de hand van uw eigen ideeën of specifieke wensen een prachtig programma op maat voor u te maken. Tijdens een brainstorm met één van onze enthousiaste medewerkers bespreken wij graag de mogelijkheden.

Neemt u gerust contact met ons op!

Details

Prijzen vanaf: € 304,00 p.p. (excl. BTW)
Bij deelname vanaf 20 pers. € 304,00 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 10 t/m 19 pers. € 376,00 p.p. excl. BTW

 

Inclusief:
• Reisbegeleiding
• Hotelovernachtingen 4 sterren hotel 
• Transfers
• Tours en activiteiten genoemd in dit programma
• Vermelde lunches en diners 

 

 Exclusief:
• Vlucht*
• Eventueel genoemde presentjes 

* Indien gewenst kunnen wij ook de vlucht voor u opnemen in het arrangement 

BTW informatie

Duur: 2 dagen Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde incentives

Boedapest - PhonExpress Vanaf € 640,00 p.p. excl. BTW Istanbul | Ontdek de Mol Vanaf € 270,00 p.p. excl. BTW Madrid | Madrileense Mol Vanaf € 274,00 p.p. excl. BTW