Duitsland | Wie is de Mo!?

Ontdek de Mol? Daar moeten jullie achterkomen tijdens dit spannende stadsspel in Duitsland. Dit spel staat in het teken van samenwerking, maar wie kunt u eigenlijk nog vertrouwen? In één van de steden van Duitsland krijgen jullie verschillende opdrachten. Maar let op! Er is een Mol aanwezig die er alles aan zal doen om de opdrachten te saboteren.

Bij aankomst in de stad krijgt u een korte uitleg en worden alle benodigde spullen uitgedeeld. De strijd kan beginnen! U gaat in groepen de stad in met een opdrachtenboek. U moet bijvoorbeeld een foto-opdracht uitvoeren. Of los van mekaar zien te komen, terwijl jullie vast geketend zitten. De ene opdracht is moeilijker dan de ander, maar denk er niet te makkelijk over. Want vergeet niet er is altijd een Mol aanwezig! De Mol is in Nederland al op de hoogte gebracht. Dus heeft goed nagedacht over zijn tactiek. Als elk team het eindpunt heeft bereikt, wordt bekend welke Mol er het beste heeft kunnen saboteren. Dus welk team er de minste punten heeft behaald.

Het spel speelt zich af in één van de prachtige steden in Duitsland. Gaat u naar het mooie München of wordt het toch het culturele Berlijn? U speelt niet alleen een heel spannend spel, u ziet ook de mooiste en meest unieke plekken in één van de steden van Duitsland. Maar laat u zich niet afleiden, want de Mol is altijd actief!

Details

Prijzen

Op aanvraag    
Duur: 3 uur Kenmerken
 
Offerte aanvragen

Gerelateerde incentives