Istanbul | Turkse Mol

Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? Maak gebruik van uw mensenkennis om de Mol te ontmaskeren. Het bruisende en moderne stadsgedeelte Taksim, net over de brug en op loopafstand van het oude centrum, kent een groot plein waar iedereen zich ‘s avonds verzamelt in een gezellige drukte is. De voetgangerszone in deze wijk bevat talloze moderne modewinkels, bioscopen, gezellige restaurants en lokanta’s. Het bruisende nachtleven vindt u vooral in de wijk Ortakoy, vlakbij de Bosporus-brug.

Uitgebreide informatie:

Dag 1

Ochtend
In de ochtend vliegt u comfortabel van Amsterdam naar de luchthaven van Istanbul. U rijdt eerst naar uw vier sterren hotel waar u zich even kunt opfrissen en voorbereidingen kan treffen op het spel “Ontdek de Mol”!

Middag
Een spannend en actief stadsspel dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Het bedrijfsuitje om uw collega's echt te leren kennen! Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee.
Een hevige strijd barst los, maar hoe kunt u deze strijd winnen als er een Mol in uw team zit. De vooraf geselecteerde Mollen zijn ingelicht per brief, e-mail en sms. Ze weten exact hoe ze u moeten saboteren! Tweemaal krijgt u de komende 24 uur de kans om de Mol binnen uw groep te ontmaskeren.

Tegen het einde van de middag keert u terug naar u hotel. Daarna kunt u zich even opfrissen op uw kamer.

Avond
Voor het diner wandelt u naar Vogue. Vogue is alweer een paar jaar oud, maar weet toch zijn toppositie te behouden tussen de vele nieuwe restaurants in de stad. Gelegen op het dak van een groot kantoor heeft het restaurant absoluut het beste uitzicht over de stad en de Bosporus. U eet letterlijk en figuurlijk op hoog niveau! De wijnkaart is goed doordacht en past bij de vele gerechten. Om het plaatje compleet te maken draait er iedere avond een dj, waardoor het een echte hotspot is!

Op het einde van de avond wandelt u terug naar het hotel voor een welverdiende eerste nachtrust in Istanbul.

Dag 2

Ochtend
Het lijkt een gezellige dag te worden met iedereen bij elkaar, maar niets is minder waar.  Het spel gaat gewoon verder….

Deze ochtend eindigt bij Pandeli; een beroemd restaurant gelegen boven de Misir Çarsisi bazaar. De ruimte was voorheen een wachthuis, het interieur is nu gedecoreerd met prachtige blauwe tegeltjes. De Oppermol neemt nog eenmaal een mollentest af. Valt de Mol hier door de mand? Het spel zal met een verrassende prijsuitreiking worden afgesloten. Terwijl u geniet van de lunch, zullen de Mollen met liefde vertellen hoe ze iedereen om de tuin hebben geleid.

Middag
Vervolgens gaat u met uw gids op pad voor een kennismaking met deze prachtige stad. De gids laat u de stad van beide kanten zien, de Europese kant en de Aziatische kant, oftewel de mysterieuze metropool op de grens van oost en west. Uw bezoekt samen met de gids de Blauwe Moskee, het Topkapi paleis en de Grote Bazaar.  De Blauwe Moskee dankt zijn naam aan de blauwe tegeltjes aan de buitenkant. Gebouwd tussen 1609 en 1616. De opdracht voor de bouw werd gegeven door sultan Ahmed I. De moskee heet daarom ook wel Sultan Ahmetmoskee. Het interieur van de moskee is versierd met twintigduizend tegeltjes in de kleuren blauw, groen en roodbruin. Daarna bezoekt u direct de Aya Sophia, die recht tegenover de Blauwe Moskee ligt. En niet te vergeten een bezoek aan de prachtige Basilica Cisterne. Een ondergrondse wateropslagplaats. Aangelegd tussen 532 en 542, in opdracht van keizer Justinianus van het Byzantijnse Rijk (het Oost-Romeinse Rijk). De wateropslagplaatsen moesten voor genoeg schoon drinkwater zorgen in tijden dat Istanbul aangevallen werd. De Basilica Cisterne is 143 bij 65 meter groot en zo’n 9 meter hoog. Er zijn maar liefst 336 zuilen. Daardoor lijkt de wateropslagplaats van binnen op een basiliek. Een aantal scènes van de James Bond-film From Russia With Love is er opgenomen.

Avond
Vanavond dineert u bij Lokanta. Hier kun je heerlijk eten en drinken. Er hangt een relaxte sfeer en het personeel is erg vriendelijk. De keuken is internationaal, met Turkse invloeden. Een goede plek om te dineren, maar ook om te feesten! De DJ draait in het weekend heerlijke plaatjes wanneer het restaurant omtovert tot club.

Dag 3

Ochtend
Na het uitgebreide ontbijtbuffet heeft u tijd voor uzelf. U kunt op eigen gelegenheid de stad ingaan en genieten van al het moois wat deze stad u te bieden heeft. Wat denk u van een koopjesjacht op de bazaar, genieten van een vers kopje muntthee, het bezoeken van een monument of heerlijk winkelen? Kortom genoeg te beleven!
Vervolgens staat de luxe touringcar gereed om u naar de luchthaven te brengen waar uw rechtstreekse vlucht terug naar Nederland vertrekt.

Einde van een heerlijk weekend!

 

Offerte op maat

Natuurlijk is het ook mogelijk om aan de hand van uw eigen ideeën of specifieke wensen een prachtig programma op maat voor u te maken. Tijdens een brainstorm met één van onze enthousiaste medewerkers bespreken wij graag de mogelijkheden.

Neemt u gerust contact met ons op!

Details

Prijzen vanaf: € 545,00 p.p. (excl. BTW)
Bij deelname vanaf 20 pers. € 545,00 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 10 t/m 19 pers. € 620,00 p.p. excl. BTW

 

Inclusief:
• Reisbegeleiding
• Hotelovernachtingen 4 sterren hotel 
• Transfers
• Tours en activiteiten genoemd in dit programma
• Vermelde lunches en diners 

 

 Exclusief:
• Vlucht*
• Eventueel genoemde presentjes 

* Indien gewenst kunnen wij ook de vlucht voor u opnemen in het arrangement 

BTW informatie

Duur: 3 dagen Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde incentives

Istanbul - Gastronomisch Constantinopel Vanaf € 763,00 p.p. excl. BTW Madrid | Madrileense Mol Vanaf € 274,00 p.p. excl. BTW Rome | Ontdek de Mol Vanaf € 535,00 p.p. excl. BTW