Madrid | Madrileense Mol

Madrid slaapt nooit. Dit weekend al helemaal niet! U gaat Madrid op een bijzondere en doldwaze manier ontdekken. U speelt het geweldige stadsspel Ontdek de Mol en geniet van alles wat de stad te bieden heeft!
De straten van Madrid zijn gevuld met vrolijke, enthousiaste, spontane en gastvrije levensgenieters. De absolute highlights zijn dan ook de pleinen en parken gevuld met druk kletsende Madrilenen. Daarnaast valt er natuurlijk genoeg te beleven en te bekijken, van het oude koninklijk paleis tot een palmentuin in het treinstation.

Uitgebreide informatie:

Dag 1
In de ochtend vliegt u comfortabel van Amsterdam naar de luchthaven van Madrid. Bij aankomst op de luchthaven schiphol begint gelijk het spel “Ontdek de Mol”!
Een spannend en actief stadsspel dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Het bedrijfsuitje om uw collega's echt te leren kennen! Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee.
Een hevige strijd barst los, maar hoe kunt u deze strijd winnen als er een Mol in uw team zit. De vooraf geselecteerde Mollen zijn ingelicht per brief, e-mail en sms. Ze weten exact hoe ze u moeten saboteren! Tweemaal krijgt u de kans om de Mol binnen uw groep te ontmaskeren.

Het is de ultieme uitdaging met uiteindelijk een verrassende prijsuitreiking en een diner bij Botín. Volgens het Guinness Book of Records is dit één van de oudste restaurants ter wereld, geopend in 1725. Er worden vandaag de dag nog steeds typisch Madrileense gerechten geserveerd. Het speenvarken wordt op houtvuur geroosterd! Het restaurant bestaat uit verschillende ruimtes, elke ruimte even sfeervol en authentiek. Bij Botín maakt u op de beste manier kennis met de traditionele keuken van Madrid!


Dag 2
Na een heerlijke nacht in Madrid  kan iedereen nog even uitslapen en gebruik maken van het ontbijtbuffet. Vanmorgen kunt u op eigen gelegenheid Madrid verkennen. Bezoek de prachtige paleizen en kathedralen, de sfeervolle parkjes, gezellige tapasbars of de trendy winkelstraten. De aangename, Zuiderse temperaturen zorgen ervoor dat u geniet van uw laatste ochtend in Madrid!

Aansluitend brengt de touringcar u naar de luchthaven waar uw rechtstreekse vlucht terug naar Nederland vertrekt.

Einde van een heerlijk weekend!

 

Offerte op maat

Natuurlijk is het ook mogelijk om aan de hand van uw eigen ideeën of specifieke wensen een prachtig programma op maat voor u te maken. Tijdens een brainstorm met één van onze enthousiaste medewerkers bespreken wij graag de mogelijkheden.

Neemt u gerust contact met ons op!

Details

Prijzen vanaf: € 274,00 p.p. (excl. BTW)
Bij deelname vanaf 20 pers. € 274,00 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 10 t/m 19 pers. € 347,00 p.p. excl. BTW

 

 Inclusief:
• Reisbegeleiding
• Hotelovernachting 4 sterren hotel 
• Transfers
• Tours en activiteiten genoemd in dit programma
• Vermelde lunches en diners 

 

 Exclusief:
• Vlucht*
• Eventueel genoemde presentjes 

* Indien gewenst kunnen wij ook de vlucht voor u opnemen in het arrangement 

BTW informatie

Duur: 2 dagen Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde incentives

Londen | The Mole Vanaf € 199,00 p.p. excl. BTW Boedapest | Hongaarse Mol Vanaf € 304,00 p.p. excl. BTW Madrid - Viva Jack Bauer Vanaf € 656,00 p.p. excl. BTW