Milaan | Chi è la Talpa

In dit weekend leert u de stad op een wel hele bijzondere manier kennen. Vanaf begin tot eind van uw reis moet u uw gezelschap in de gaten houden, want de Mol loert iedere minuut mee! De koffie wordt tot de beste en smakelijkste van de wereld gerekend! Milaan is zakelijk, maar trendy. Gejaagd, maar gemoedelijk. En als u geniet van een heerlijke maaltijd en een goed glas wijn, onder de warme Italiaanse zon… Dan weet u weer waarom u altijd al naar Milaan wilde!

Uitgebreide informatie:

Dag 1

Ochtend
In de ochtend vliegt u comfortabel van Amsterdam naar Malpensa, de luchthaven van Milaan. Daar staat uw hostess u op te wachten voor een heerlijk weekend in Milaan.
U rijdt eerst naar uw 4 sterren hotel waar u zich even kunt opfrissen en voorbereiden op het spel “Ontdek de Mol”! Dit stadsspel gaat u zelf spelen, nota bene in Milaan!

Een spannend en actief stadsspel dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Het bedrijfsuitje om uw collega's echt te leren kennen! Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee.
Een hevige strijd barst los, maar hoe kunt u deze strijd winnen als er een Mol in uw team zit. De vooraf geselecteerde Mollen zijn ingelicht per brief, e-mail en sms. Ze weten exact hoe ze u moeten saboteren! Tweemaal krijgt u de kans om de Mol binnen uw groep te ontmaskeren.

Het is de ultieme uitdaging met uiteindelijk een verrassende prijsuitreiking en een diner in  Restaurant Officina 12. Dit restaurant biedt vele traditionele en regionale gerechten. U heeft keus uit een breed aanbod van filets, vlees en alternatieve salades. De prachtig hoge plafonds, het gedimde licht en de lange bar zorgen voor een intieme sfeer.
De bijbehorende American Bar heeft een groot aanbod van wijnen en internationale cocktails. Prima plek om gezellig na te borrelen!
Uiteraard kunt u ook kiezen voor een mooie muziekvoorstelling in het wereldberoemde Scala.

Vervolgens gaat u op eigen gelegenheid terug naar uw hotel voor uw laatste nacht in Milaan.

Dag 2
Na een heerlijk ontbijt brengt de touringcar u naar de luchthaven waar vroeg in de middag uw rechtstreekse vlucht terug naar Nederland vertrekt.

Einde van een heerlijk weekend!

Details

Prijzen vanaf: € 312,00 p.p. (excl. BTW)
Bij deelname vanaf 20 pers. € 312,00 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 10 t/m 19 pers. € 339,00 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 10 t/m 14 pers. € 32,50 p.p. excl. BTW

 

Inclusief:
• Reisbegeleiding
• Hotelovernachting 4 sterren hotel 
• Transfers
• Tours en activiteiten genoemd in dit programma
• Vermelde lunches en diners 

 

 Exclusief:
• Vlucht*
• Eventueel genoemde presentjes 

* Indien gewenst kunnen wij ook de vlucht voor u opnemen in het arrangement 

BTW informatie

Duur: 2 dagen Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde incentives

Londen | The Mole Vanaf € 199,00 p.p. excl. BTW Milaan - La Dolce Vita Vanaf € 770,00 p.p. excl. BTW Madrid | Madrileense Mol Vanaf € 274,00 p.p. excl. BTW