Parijs | Parijse Mol

Ben u er klaar voor om Parijs van een compleet andere kant te leren kenen?  Dit weekend staat in het teken van snelheid en speuren naar de Mol. En de stad op een manier leren kennen zoals u nog niet eerder een stad heeft bekeken!
Zo'n bijzondere stad zo dichtbij huis. Parijs is de stad van flaneren over de Boulevards, trendy clubs, prachtige authentieke cafeetjes, de heerlijke Franse keuken, de winkels van ultra hip tot haute couture en natuurlijk de altijd mooie Seine.

Uitgebreide informatie:

Dag 1

Ochtend
U vertrekt ‘s ochtends vanaf het treinstation naar keuze richting voor een unieke 2 daagse trip naar Parijs!
Bij aankomst staat onze hostess voor u klaar en wordt u per luxe touringcar naar uw hotel gebracht om in te checken en even op te frissen.

Middag
Bij aankomst op Gare du Nord begint gelijk het spel “Ontdek de Mol”! Wie ken het programma “Ontdek de Mol” niet? Vandaag gaat u dit spel zelf spelen in Parijs! Een spannend en actief stadsspel dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee.
Een hevige strijd barst los, maar hoe kunt u deze strijd winnen als er een mol in uw team zit? De vooraf geselecteerde mollen zijn ingelicht per brief, e-mail of sms. Ze weten exact hoe ze u moeten saboteren. Tweemaal krijgt u de kans om de mol binnen uw groep te ontmaskeren.
Het is een ultieme uitdaging die uiteindelijk met een verrassende prijsuitreiking en een gezellige borrel wordt afgesloten. Daar zullen de Mollen met liefde vertellen hoe ze iedereen om de tuin hebben geleid!

Avond
’s Avonds dineert u bij B4, een trendy restaurant in de wijk Le Marais in Parijs. In 2008 is het restaurant gerenoveerd en is het menu uitgebreid. De Franse gerechten op het menu worden allemaal klaargemaakt met verse producten van de dagelijkse markten.
Vervolgens gaat u op eigen gelegenheid terug naar het hotel of duikt u het nachtleven van Parijs in.

Dag 2

Helaas is de tijd alweer aangebroken om naar huis te gaan!
Deze ochtend kunt u naar eigen invulling besteden. Struinen door de winkelstraten of genieten op een terrasje?
Vervolgens brengen wij u naar het treinstation voor de terugreis naar Nederland.

Einde van een heerlijk weekend!

 

Offerte op maat

Natuurlijk is het ook mogelijk om aan de hand van uw eigen ideeën of specifieke wensen een prachtig programma op maat voor u te maken. Tijdens een brainstorm met één van onze enthousiaste medewerkers bespreken wij graag de mogelijkheden.

Neemt u gerust contact met ons op!

Details

Prijzen vanaf: € 304,00 p.p. (excl. BTW)
Bij deelname vanaf 20 pers. € 304,00 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 10 t/m 19 pers. € 324,00 p.p. excl. BTW

 

Inclusief:
• Reisbegeleiding
• Hotelovernachting 
• Transfers
• Tours en activiteiten genoemd in dit programma
• Vermelde lunches en diners 

 

 Exclusief:
• Treinreis*
• Eventueel genoemde presentjes 

* Indien gewenst kunnen wij ook de treinreis of een vlucht voor u opnemen in het arrangement 

BTW informatie

Duur: 2 dagen Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde incentives

Boedapest | Mollen in de stad Vanaf € 450,00 p.p. excl. BTW Istanbul | Ontdek de Mol Vanaf € 270,00 p.p. excl. BTW Parijs | Da Vinci Code Vanaf € 617,00 p.p. excl. BTW