Rome | Ontdek de Mol

Met het stadsspel 'Ontdek de Mol' leert u Rome kennen zoals u het nog nooit heeft ervaren. U krijgt alle highlights van deze geweldige stad te zien. Het Colosseum, de Trevi fontein en natuurlijk het St. Pietersplein zijn na dit zinderende spel bekend terrein voor uw gezelschap! Na afloop van het spel kunt u genieten van een heerlijke prosecco in een Romeinse bar.

Uitgebreide informatie:

Dag 1

In de ochtend vliegt u comfortabel van Amsterdam naar Fiumicino. Daar staat uw hostess u op te wachten voor de bustransfer richting uw hotel. Eenmaal aangekomen in het hotel krijgt u eerst de kans om u even lekker op te frissen.

Daarna stapt u in de bus voor een wijn dorpje in de Romeinse heuvels! Hier beleeft u een onvergetelijke avond bij een famiglia Italiana. De middag begint met een heerlijke lunch met vervolgens een kookclinic waar u echte Italiaanse pasta leert maken! Hiervoor begeeft de groep zich naar de wijnkelder waar zij leren koken met maestra Domenica! Tijdens deze authentieke clinic kunt u genieten van een heerlijk aperitivo en antipasti. Gevolgd door de wijnproeverij, gecombineerd met olijfolie proeverij, en een heerlijk diner in de sfeervolle huiskamer van het landhuis! Een heerlijk diner, gedeeltelijk zelf bereid, zal geserveerd worden met verse lokale bioproducten. Een onvergetelijke ervaring en een gegarandeerd heerlijke avond, bij één van de belangrijkste wijnproducenten van de Frascati streek!

Dag 2

Rond de klok van 13.00 uur schuift u aan voor de lunch. In deze osteria wordt u verwend met een heerlijke 2-gangen verrassingsmenu.

De Oppermollen geven instructie over het spel wat u vandaag gaat spelen en overhandigen aan alle vier de teams een envelop. In de envelop vinden ze een aantal foto’s en een tijdstip waarop ze bij de volgende locatie worden verwacht. Te laat arriveren betekent een boete en dus inleveren van mollengeld!

‘Ontdek de Mol’ is de ultieme uitdaging die uiteindelijk met een verrassende prijsuitreiking in een Romeinse bar en een gezellige borrel met een aperitief buffet wordt afgesloten. Met een glas prosecco in de hand zullen de Mollen met liefde vertellen hoe ze iedereen om de tuin hebben geleid.

’s Avonds wordt u om 20.00 uur verwacht voor een feestelijk diner in restaurant Antica. Dit restaurant is een absolute aanrader. Gelegen aan de mooie antieke Appia Antica op oude Romeinse Catacomben. Het restaurant is een mix tussen Italiaanse cultuur en de Italiaanse keuken, tussen modern en antiek, tussen goed eten en de liefde voor de voorgeschiedenis! Geniet hier van het geweldige eten!

Dag 3
Na een heerlijk ontbijt brengt de touringcar u naar de luchthaven waar vroeg in de middag uw rechtstreekse vlucht terug naar Nederland vertrekt.

Einde van een heerlijk weekend!

Details

Prijzen vanaf: € 535,00 p.p. (excl. BTW)
Bij deelname vanaf 20 pers. € 535,00 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 10 t/m 19 pers. € 615,00 p.p. excl. BTW

 

Inclusief:
• Reisbegeleiding
• Hotelovernachting 4 sterren hotel 
• Transfers
• Tours en activiteiten genoemd in dit programma
• Vermelde lunches en diners 

 

Exclusief:
• Vlucht*
• Eventueel genoemde presentjes 

* Indien gewenst kunnen wij ook de vlucht voor u opnemen in het arrangement 

BTW informatie

Duur: 3 dagen Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde incentives

Londen | The Mole Vanaf € 199,00 p.p. excl. BTW Berlijn | Der Mol! Vanaf € 474,00 p.p. excl. BTW Boedapest | Hongaarse Mol Vanaf € 304,00 p.p. excl. BTW