Valencia | Spaanse Mollen

Valencia is vooral beroemd om haar sinaasappels, maar tegenwoordig ook een bruisend bolwerk van hippe bars en goede restaurants! Dit weekend staat in het teken van snelheid en speuren naar de Mol. Naast dit enerverende stadsspel gaat u ook met de fiets het prachtige landschap om de rivier Turia ontdekken!

Uitgebreide informatie:

Dag 1

In de ochtend vliegt u comfortabel van Amsterdam naar de luchthaven van Valencia. Bij aankomst op de luchthaven schiphol begint gelijk het spel “Ontdek de Mol”! Dit 24-uursspel gaat u zelf spelen, in Valencia of all places!
 
Middag
Een spannend en actief stadsspel dat al het goede en zeker ook het slechte in uw groep naar boven haalt. Het bedrijfsuitje om uw collega's echt te leren kennen! Wie vertrouwt u en wie durft u opdrachten uit te laten voeren namens uw groep? De Mol loert iedere minuut tijdens de vele ludieke opdrachten mee.
Een hevige strijd barst los, maar hoe kunt u deze strijd winnen als er een Mol in uw team zit. De vooraf geselecteerde Mollen zijn ingelicht per brief, e-mail en sms. Ze weten exact hoe ze u moeten saboteren! Drie maal krijgt u de komende 24 uur de kans om de Mol binnen uw groep te ontmaskeren.

Avond
U  dineert bij La Pepica, aan het stadstrand Arenas. Dit is de plek voor de lekkerste paella van Valencia! Ze hebben verschillende soorten paella. Probeer de Paella Valencia eens met kip en konijn, of paella marinera met verschillende zeevruchten… Smullen!

Aan het eind van de avond wandelt u terug naar het hotel voor een welverdiende nachtrust in Valencia.


Dag 2

Ochtend
De dag begint met een heerlijk ontbijtbuffet in het hotel. Het lijkt een gezellige dag te worden met iedereen bij elkaar, maar niets is minder waar.  Het spel gaat gewoon verder….

Vanmiddag gaat u lunchen in Restaurant Submarino. La Submarino staat bekend om haar grote aquarium in het restaurant. Terwijl u geniet van de lunch, bent u omringd door de meest kleurrijke soorten vissen! De Oppermol neemt nog eenmaal een mollentest af. Valt de Mol hier door de mand? Het spel zal met een verrassende prijsuitreiking worden afgesloten. Tijdens de lunch zullen de Mollen met liefde vertellen hoe ze iedereen om de tuin hebben geleid.

Middag
Na deze overheerlijke lunch staat de gids u op te wachten met uw transportmiddel van vanmmiddag; de fiets! Wilt u het prachtige landschap rondom de Turia rivier ontdekken? De beste manier om dit mooie stukje natuur te ontdekken is per fiets. De fietstour is ongeveer 25 kilometer lang en gaat over smalle wegen langs sinaasappelvelden, kleine dorpjes en langs de rivier. Dit belooft een spannende tocht te worden!
Daarna heeft u tijd voor u zelf en kunt u zich opfrissen voor het programma van vanavond.

Avond
In de vroege avond staat de gids voor u klaar om u naar het restaurant van vanavond te brengen. U gaat namelijk naar Restaurant Buleria, waar tijdens het diner een Flamenco show gegeven zal worden.

Daarna wandelt u weer terug naar uw hotel waar u kunt genieten van een welverdiende nachtrust.


Dag 3

Ochtend
U begint de dag met een heerlijk ontbijtbuffet in het hotel. De rest van de ochtend heeft u de tijd om op eigen gelegenheid Valencia verder te ontdekken.
Tegen het begin van de middag wordt u richting de luchthaven gebracht waar uw rechtstreekse vlucht terug naar Nederland vertrekt.

Einde van een heerlijk weekend!


Offerte op maat

Natuurlijk is het ook mogelijk om aan de hand van uw eigen ideeën of specifieke wensen een prachtig programma op maat voor u te maken. Tijdens een brainstorm met één van onze enthousiaste medewerkers bespreken wij graag de mogelijkheden.

Neemt u gerust contact met ons op!

Details

Prijzen vanaf: € 430,00 p.p. (excl. BTW)
Bij deelname vanaf 20 pers. € 430,00 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 10 t/m 19 pers. € 479,00 p.p. excl. BTW

 

Inclusief:
• Reisbegeleiding
• Hotelovernachtingen 4 sterren hotel
• Transfers
• Tours en activiteiten genoemd in dit programma
• Vermelde lunches en diners 

 

 Exclusief:
• Vlucht*
• Eventueel genoemde presentjes 

* Indien gewenst kunnen wij ook de vlucht voor u opnemen in het arrangement 

BTW informatie

Duur: 3 dagen Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde incentives

Valencia | Forza Valencia Vanaf € 459,00 p.p. excl. BTW Valencia - Viva la Golf! Vanaf € 995,00 p.p. excl. BTW Valencia | Valenciaanse Mol Vanaf € 284,00 p.p. excl. BTW