Boedapest | The Phone

U kunt nu dit spannende stadsspel in Boedapest spelen. U wordt deze culturele stad ingestuurd met alleen een mobiele telefoon en een a4tje met instructies tot je beschikking. De strijd kan beginnen!

Vanaf nu communiceert de mysterieuze opdrachtgever alleen nog via The Phone. Wilt u het mysterie oplossen? Voer dan alle opdrachten juist uit die je via de sms ontvangt van de mysterieuze opdrachtgever en zoek in de stad naar de juiste antwoorden op de vragen. Bij elk correct antwoord of goed uitgevoerde opdracht krijgt u een aanwijzing. Deze aanwijzingen leiden u via vele plekken in Boedapest, zoals de boulevard Andrássy Út en de Sint-Stefanusbasiliek, naar het eindpunt. Een fout antwoord? Ja…. dan weten wij ook niet waar de mysterieuze opdrachtgever u naar toestuurt

Één ding weten wij zeker! Tijdens dit spel komt u langs de prachtigste plekken van Boedapest. Let ook op u tijd! Want welk team vindt de geheimzinnige opdrachtgever als eerste en zal hiermee het spel winnen?

Heeft u genoeg lef om het op te nemen tegen de mysterieuze opdrachtgever? Speel dan het stadsspel The Phone in Boedapest!

Details

Prijzen

Op aanvraag    
Duur: 3 uur Kenmerken
 
Offerte aanvragen

Gerelateerde incentives