Londen | Voetbal in Londen

Ontdek de mooiste plekjes van Londen tijdens een GPS fietstour, dineer in Jamie Olivers’ Fifteen en beleef een voetbalwedstrijd in The Premier League!

Uitgebreide informatie:

Dag 1

U vertrekt ‘s ochtends vanaf Schiphol voor een unieke driedaagse trip naar Londen. Bij aankomst wordt u met een luxe touringcar naar uw 4 sterren hotel gebracht om in te checken en krijgt u de mogelijk u op te frissen. Na een goedverzorgde lunch is het tijd om de stad te verkennen met de fiets.

We gebruiken hiervoor een GPS. In teams van max. 10 personen fietst u langs de bekende bezienswaardigheden zoals de Big Ben, Buckingham Palace en Hyde Park. U komt op de mooiste plekjes van deze historische stad! Tijdens de tocht heeft u ruim de tijd om rond te kijken, mooie foto’s te maken en een drankje te drinken. U ontvangt een beschrijving van de diverse bezienswaardigheden. Tevens krijgt elke groep een polaroidcamera mee om tijdens de fietstocht diverse opdrachten uit te voeren waarbij foto's worden gemaakt. Voor het diner gaan we naar het befaamde restaurant Fifteen. Dit restaurant van topchef Jamie Oliver is gelegen aan het strand. Een voormalig havenpakhuis is omgetoverd in een postmoderne omgeving met stalen beelden, fluwelen gordijnen en beschilderde pilaren. Het menu is wat men van een topkok verwacht, uitdagende combinaties en zinderende smaken! Daarnaast is er ook een uitgebreide wijnkaart, die elk bij een bepaald gerecht zijn uitgezocht op smaak en structuur.

Dag 2

De ochtend beginnen we met een uitgebreid ontbijtbuffet in ons hotel. Tot begin van de middag heeft u vrijaf en kunt u doen wat u wilt. Voor de ware voetbalfans komt na de lunch het mooiste gedeelte van de trip: een wedstrijd in de Premier League! U wordt als special guest ontvangen bij een voetbalwedstrijd in de spannendste en meest gewaardeerde voetbalcompetitie van de wereld. Vanuit comfortabele stoelen en te midden van een uitzinnige menigte heeft u fantastisch zicht op the pitch. Tijdens de wedstrijd kunt u onbeperkt drankjes halen in het stadion. Ook tijdens de rust wordt u in verschillende bars verwelkomd met een gratis drankje. De sfeer, het gejuich en de emotie zullen u nog lang bijblijven; een unieke ervaring! Na de wedstrijd en de naborrel is het tijd voor een exclusief diner in de Buddha Bar. Een mooi restaurant, in de Oosterse stijl. Daarna bent u vrij om te avond naar eigen inzicht in te vullen.

Dag 3

Na het ontbijt vervolgen we de voetbaltrip. Loop nogmaals door de gangen van het stadion, neem een kijkje in de luxe kleedkamers en ruik de geur van het gras. Eindig tot slot in het museum, waar de grote historie van de Londense voetbalclub getoond wordt. Hierna gaan we helaas weer terug naar het vliegveld, voor onze vlucht terug naar Amsterdam.

 

Offerte op maat

Natuurlijk is het ook mogelijk om aan de hand van uw eigen ideeën of specifieke wensen een prachtig programma op maat voor u te maken. Tijdens een brainstorm met één van onze enthousiaste medewerkers bespreken wij graag de mogelijkheden.

Neemt u gerust contact met ons op!

Details

Prijzen vanaf: € 661,00 p.p. (excl. BTW)
Bij deelname vanaf 20 pers. € 661,00 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 10 t/m 19 pers. € 715,00 p.p. excl. BTW

 

Inclusief:
• Reisbegeleiding
• Hotelovernachtingen 4 sterren hotel 
• Transfers
• Tours en activiteiten genoemd in dit programma
• Vermelde lunches en diners 

 

 Exclusief:
• Vlucht*
• Eventueel genoemde presentjes 

* Indien gewenst kunnen wij ook de vlucht voor u opnemen in het arrangement 

BTW informatie

Duur: 3 dagen Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde incentives

Milaan | Voetbalscala Vanaf € 367,00 p.p. excl. BTW Parijs | Paris Saint Germain Vanaf € 411,00 p.p. excl. BTW Madrid | Koninklijk Madrid! Vanaf € 386,00 p.p. excl. BTW