Valencia | Zoveel te doen!

Valencia, gelegen aan de oostkust van Spanje, is de op twee na grootste stad en één van de meest levendige! In deze stad vindt u tal van monumenten, gotische of barokke gevels, betoverende oude wijken en een wervelend uitgaansleven. Valencia is vooral beroemd om haar sinaasappels, maar is tegenwoordig ook een bruisend bolwerk van hippe bars en goede restaurants! Maak kennis met de Stad van Kunst en Wetenschappen tijdens u Segwaytour en breng een bezoek aan het historische stadscentrum.

Uitgebreide informatie:

Dag 1

Ochtend
In de ochtend vliegt u comfortabel van Amsterdam naar de luchthaven van Valencia. Bij aankomst staat uw lokale hostess voor u klaar, waarna u met een privé touringcar naar uw 4 sterren hotel wordt gebracht.

Middag
Na dat u zich heeft ingecheckt wandelen we naar Restaurant Civera “Marisquería” voor de lunch. Hier worden de beste kreeften en schaaldieren geserveerd, plus een geweldig terras in de binnenstad!

Tijd voor een gedegen kennismaking met deze prachtige stad. De segways staan al voor u klaar! De segway route loopt langs de stad van de Kunst en Wetenschappen (La Ciudad de las Artes y Ciencias). La Ciudad de las Artes y Ciencias werd gebouwd tussen 1989 en 1999, de gebouwen zijn onder andere ontworpen door Santiago Calatrava en Félix Candela. Het complex bestaat uit vijf onderdelen, namelijk: L’Umbracle, Palau de les Arts, L’Oceanogràfic, L’Hemisfèric en het Museu de les Ciències Príncipe Felipe. Het zesde onderdeel is nog in opbouw. 
Het L’Umbracle is een tuin met palmbomen, planten en bloemen waar een metalen open overkoepelingboog overheen loopt. Vervolgens komen we langs Palau de les Arts Reina Sofía; dit wordt gebruikt voor verschillende voorstellingen zoals onder meer opera en zarzuela. U rijdt comfortabel langs L’Oceanogràfic. In het L’Oceanogràfic kunt u vele verschillende dieren vinden die in de zee leven, zoals vissen, krabben en zeeleeuwen. Na al deze prachtige gebouwen gaan we langs de drooggelegde rivierbedding “El Turia” met zijn prachtige tuinen.
Natuurlijk stoppen we onderweg voor uitleg en voor een verfrissing!

Op het einde van de route brengt de gids u weer terug naar uw hotel, waar u zich kunt opfrissen en klaar maken voor het avondprogramma.

Avond
Vanavond dineren we bij Restaurant El Huerto; een antiek huis in barrio Ruzafa met de perfecte keuken en een gezellig terras op binnenplaats.

Op het einde van de avond wandelt u terug naar het hotel voor een welverdiende eerste nachtrust in Valencia.

Dag 2

Ochtend
De ochtend begint met een stevig ontbijt. Vervolgens staat de gids voor u klaar voor een bijzondere wandeling door de stad. De wandeling begint met een culturele tour door de binnenstad van Valencia, maar dan op een gezellige en ontspannende manier vergezeld  door een Nederlandse gids.
Met deze wandelroute ontdekt u alle aspecten van deze Spaanse stad. Valencia telt niet alleen veel musea, maar ook de shoppers komen aan hun trekken! U start met een kleine markthal met boetiekjes, wandelt door de winkelstraat en eindigt in de grootste markthal van Spanje met meer dan 15.000 bezoekers per dag! Hierna komen we in een oase van rust, als we een aantal bijzondere kerken bezoeken, waaronder de kathedraal van Valencia. Natuurlijk worden er de nodige pitstops gehouden waar eventueel lekkere tapas en een drankje genuttigd kan worden.


Middag
Hierna gaat u lunchen in het meest beroemde visrestaurant van Valencia, pal aan het strand. La Pepica is meer dan 100 jaar oud en beroept zich erop zelfs Hemmingway als vaste gast te hebben gehad! De gelezen plek om de authentieke paella te proberen!

De rest van de middag heeft u vrije tijd om op eigen gelegenheid deze prachtige stad te ontdekken. U kunt een bezoek brengen aan het Aquarium, wandelen over de boulevard of een van de vele monumenten bezoeken. Maar natuurlijk kunt u ook heerlijk gaan winkelen..

Avond
Vanavond dineert u in restaurant Lambrusqueria. Hier komt hip Valencia graag een hapje eten. Ze hebben veel traditionele gerechten, bijvoorbeeld pasta met kaas en salami uit de oven, verschillende vleesgerechten en een aantal desserts.

Daarna kunt u op eigen gelegenheid terug wandelen naar u hotel of natuurlijk kennis maken met het nachtleven van Valencia! Na het diner is er de mogelijkheid om een afzakkertje te nemen in een bar of pub.

Dag 3

Ochtend
Na een heerlijk ontbijt brengt de touringcar u naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar Nederland.

Einde van een heerlijk weekend!

 

Offerte op maat

Natuurlijk is het ook mogelijk om aan de hand van uw eigen ideeën of specifieke wensen een prachtig programma op maat voor u te maken. Tijdens een brainstorm met één van onze enthousiaste medewerkers bespreken wij graag de mogelijkheden.

Neemt u gerust contact met ons op!

Details

Prijzen vanaf: € 439,00 p.p. (excl. BTW)
Bij deelname vanaf 20 pers. € 439,00 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 10 t/m 19 pers. € 477,50 p.p. excl. BTW

 

Inclusief:
• Reisbegeleiding
• Hotelovernachtingen 4 sterren hotel
• Transfers
• Tours en activiteiten genoemd in dit programma
• Vermelde lunches en diners 

 

 Exclusief:
• Vlucht*
• Eventueel genoemde presentjes 

* Indien gewenst kunnen wij ook de vlucht voor u opnemen in het arrangement 

BTW informatie

Duur: 3 dagen Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde incentives

Valencia | City of Soccer Vanaf € 561,00 p.p. excl. BTW Valencia - Ladies only! Vanaf € 630,00 p.p. excl. BTW Valencia - A man's gotta do.. Vanaf € 825,00 p.p. excl. BTW