Berlijn | Fußball

Voetballiefhebbers in Nederland geven het morrend toe… De beste voetballers en de sfeervolste stadionsfeer is al jaren niet meer in de lage landen te vinden. De echte voetbalsfeer proef je in Engeland, Spanje of Italië. Of in Duitsland!

Uitgebreide informatie:

Dag 1

Ochtend
Met InterCity Berlijn rijdt u vanaf Schiphol rechtstreeks naar het centrum van Berlijn. In ongeveer zes uur bent u midden in deze prachtige Duitse hoofdstad! Op het station in Berlijn staat de bus al klaar om u naar uw vier sterren hotel te brengen.

Middag
We beginnen de kennismaking van deze prachtige stad per fiets!
Tijdens deze tocht bezoekt u de bekende gebouwen van deze stad. Bijvoorbeeld de Brandenburger Tor; één van de belangrijkste gebouwen in Berlijn. Dit gebouw staat aan het eind van Unter den Linden, een van de mooiste straten van Berlijn en vormde een deel van de Berlijnse muur.
U gaat verder naar de Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche en u bezoekt het Alexanderplatz. Alexanderplatz was vroeger het belangrijkste plein van Oost-Berlijn. We sluiten de ochtend af met een bezoek aan de Reichstag. In dit enorme gebouw kwam het Duitse parlement samen. Heden ten dage is de Reichstag een symbool voor het moderne Berlijn.

Aan het eind van de middag gaat u richting uw hotel waar u zich kunt opfrissen voor het avondprogramma.

Avond
Vanavond eet u vroeg, zodat u op tijd bent voor de voetbalwedstrijd. Henne is misschien wel het meest typisch authentiek Duitse restaurant in Berlijn. Het concept is zo simpel als de naam van het restaurant: kip. Geen uitgebreide menu's met tientallen verschillende gerechten, maar gewoon kip! Natuurlijk reserveren wij een tafel voor u. Buiten is het zomers heerlijk vertoeven in de tuin.

Daarna is het tijd voor een avond vol spanning! Eigenlijk behoeft voetbal in Berlijn geen introductie. De stad is één brok cultuur, historie en levendigheid. Die omschrijving past ook goed bij Hertha BSC, de bekendste club van Berlijn. Met een historie die teruggaat tot 1892 en een prachtig stadion (Olympisch Stadion) mag Hertha BSC gerust één van de grootste clubs van Duitsland genoemd worden.
Wellicht staat het Duitse voetbal niet bekend om haar schoonheid, aan voetbalbeleving ontbreekt het zeker niet bij onze Oosterburen. Voetbal is dé uitlaatklep voor de plaatselijke bevolking, wat zich uit in de klassieke voetbalsfeer!

Na deze zinderende wedstrijd gaat u het nachtleven van Berlijn ontdekken! Wij zetten u op de gastenlijst bij Club Weekend. Club Weekend is ook wel bekend als Week12End omdat het zich op de 12e etage bevind van het Reisens pand, direct aan Alexanderplatz. Bij voldoende mooi weer is ook het dak geopend en in de zomer vinden daar zelfs optredens plaats.

Dag 2

Na een korte nachtrust in Berlijn kan iedereen even uitslapen en gebruik maken van het
ontbijtbuffet. Vervolgens brengt de bus u weer naar het station van Berlijn voor de treinrit terug naar Nederland.

Einde van een heerlijk voetbalweekend!

 

Offerte op maat

Natuurlijk is het ook mogelijk om aan de hand van uw eigen ideeën of specifieke wensen een prachtig programma op maat voor u te maken. Tijdens een brainstorm met één van onze enthousiaste medewerkers bespreken wij graag de mogelijkheden.

Neemt u gerust contact met ons op!

Details

Prijzen vanaf: € 330,00 p.p. (excl. BTW)
Bij deelname vanaf 20 pers. € 330,00 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 10 t/m 19 pers. € 427,00 p.p. excl. BTW

 

Inclusief:
• Reisbegeleiding
• Hotelovernachting 4 sterren hotel 
• Transfers
• Tours en activiteiten genoemd in dit programma
• Vermelde lunches en diners 

 

 Exclusief:
• Treinreis*
• Eventueel genoemde presentjes 

* Indien gewenst kunnen wij ook de treinreis of een vlucht voor u opnemen in het arrangement 

BTW informatie

Duur: 2 dagen Kenmerken
Offerte aanvragen

Gerelateerde incentives

Barcelona - Barça Vanaf € 690,00 p.p. excl. BTW Londen | Voetbal in Londen Vanaf € 661,00 p.p. excl. BTW Milaan | Voetbalscala Vanaf € 367,00 p.p. excl. BTW