Londen | Match of the Day

Voor de sportliefhebber is Londen the place to be. Nergens is voetbal zo groot als in Engeland, met de meest gewaarde voetbalcompetitie; de Premier League! Beleef de wedstrijd en proef de unieke sfeer tijdens een topwedstrijd. Voor het diner neemt u plaats in het befaamde Fifteen. Dit restaurant van topchef Jamie Oliver is gelegen aan het strand. Na het diner is het tijd om het nachtleven van Londen te verkennen!

Uitgebreide informatie:

Dag 1

U vertrekt ‘s ochtends vanaf Schiphol voor een unieke voetbal trip naar Londen. Bij aankomst wordt u met een luxe touringcar naar uw 4 sterren hotel gebracht om in te checken en krijgt u de mogelijk u op te frissen.

U wordt als special guest ontvangen bij een voetbalwedstrijd in de spannendste voetbalcompetitie ter wereld; The Premier League.  Vanuit comfortabele stoelen en te midden van een uitzinnige menigte heeft u fantastisch zicht op the Pitch. De sfeer, het gejuich en de emotie zullen u nog lang bijblijven; een unieke ervaring!

Voor het diner gaan we naar het befaamde restaurant Fifteen. Dit restaurant van topchef Jamie Oliver is gelegen aan het strand. Een voormalig havenpakhuis is omgetoverd in een postmoderne omgeving met stalen beelden, fluwelen gordijnen en beschilderde pilaren. Het menu is wat men van een topkok verwacht, uitdagende combinaties en zinderende smaken! Daarnaast is er ook een uitgebreide wijnkaart, die elk bij een bepaald gerecht zijn uitgezocht op smaak en structuur.

Na het diner gaat u kennismaken met het nachtleven van Londen. Hierbij is er gezorgd dat u op de gastenlijst staat van de meest hippe clubs.


Dag 2

Na het ontbijt vervolgen we de voetbaltrip. Loop nogmaals door de gangen van het stadion, neem een kijkje in de luxe kleedkamers en ruik de geur van het gras. Eindig tot slot in het museum, waar de grote historie van de Londense voetbalclub getoond wordt.

Hierna gaan we helaas weer terug naar het vliegveld voor onze vlucht terug naar Amsterdam.

 

Offerte op maat

Natuurlijk is het ook mogelijk om aan de hand van uw eigen ideeën of specifieke wensen een prachtig programma op maat voor u te maken. Tijdens een brainstorm met één van onze enthousiaste medewerkers bespreken wij graag de mogelijkheden.

Neemt u gerust contact met ons op!

Details

Prijzen vanaf: € 419,00 p.p. (excl. BTW)
Bij deelname vanaf 20 pers. € 419,00 p.p. excl. BTW
Bij deelname van 10 t/m 19 pers. € 465,00 p.p. excl. BTW

 

Inclusief:
• Reisbegeleiding
• Hotelovernachtingen 4 sterren hotel 
• Transfers
• Tours en activiteiten genoemd in dit programma
• Vermelde lunches en diners 

 

 Exclusief:
• Vlucht*
• Eventueel genoemde presentjes 

* Indien gewenst kunnen wij ook de vlucht voor u opnemen in het arrangement 

BTW informatie

Duur: 2 dagen Kenmerken
Offerte aanvragen